+31(0)85-2129 236 info@stavas-services.nl

Bewerken van vloeren

Vloeren bewerken: uw vloer, onze passie

Een vloer is meer dan een deel van uw interieur; het vormt het fundament van uw ruimte. Stavas Services begrijpt dit en biedt u de ultieme oplossing in vloeren bewerken. Of het nu gaat om een woonkamer, kantoorruimte of industriële omgeving, uw vloer verdient de beste zorg.

Laat Stavas Services uw vloer bewerken

Onze drie kernproposities in vloerbewerking definiëren de nieuwe norm. Voor vloeren die niet alleen mooi zijn maar ook blijven. Uw vloer, onze passie!

Vakmanschap

Hoogstaande kwaliteit door ervaren vakmensen in vloerbewerking.

Duurzame Oplossingen

Milieuvriendelijke materialen en methoden voor elk vloerproject.

Probleem oplossers

Op maat gemaakte, unieke vloerontwerpen die indruk maken.

Onze specialiteiten in vloeren bewerken

Frezen

Het (stofarm) frezen van uw vloer is een uiterst precieze techniek die we gebruiken om oude lijmresten, coatings, of verhardingen te verwijderen. Deze methode is perfect voor het voorbereiden van de vloer op nieuwe afwerkingen. Wij zorgen voor een vloer die er weer als nieuw uitziet, klaar om aan uw persoonlijke smaak en stijl aan te passen.

Opruwen

Opruwen is een techniek waarbij we de oppervlakte van de vloer bewerken om deze ruwer te maken. Deze techniek is perfect voor het aanbrengen van een nieuwe laag verf of coating, omdat het helpt bij het creëren van een sterkere hechting. 

Schaven

Schaven is het proces waarbij we de bovenste laag van uw vloer verwijderen om ongewenste oneffenheden te elimineren. Of het nu gaat om beton, egaline, cementdek of een ander materiaal, schaven zorgt voor een glad en egaal oppervlak, klaar voor de afwerking die u kiest.

Stralen (stofarm)

Onze stofarme straaltechnieken zijn ideaal voor het verwijderen van hardnekkige vlekken en verontreinigingen. We kunnen uw vloer grondig reinigen zonder veel stof te produceren, waardoor uw huis of kantoor netjes blijft.

Vlakken

Oneffenheden kunnen niet alleen lelijk zijn maar ook gevaarlijk. We zorgen voor een vlakke vloer door middel van uitvlakken, ongeacht de uitdagingen die uw vloer biedt. Dit zorgt niet alleen voor een mooiere aanblik maar verhoogt ook de veiligheid.

Waarom kiezen voor Stavas Services voor het bewerken van vloeren?

Met Stavas Services heeft u een partner die niet alleen de technische know-how heeft, maar ook de passie en toewijding om uw vloer weer tot iets moois te maken. Wij begrijpen dat de bewerking van vloeren een complex proces kan zijn, en soms vereist het een combinatie van technieken om tot de juiste oplossing te komen. Of het nu gaat om schuren en stralen om de juiste hechting te creëren voor een nieuwe coating, of een combinatie van frezen en vlakken om de perfecte afwerking te bereiken, wij hebben de expertise en het vakmanschap.

Wij hebben vanuit deze pagina voor iedere losse bewerking van vloeren een nieuwe pagina gemaakt. Zo kunt u gedetailleerd zien hoe wij te werk gaan. We begrijpen dat elke vloer uniek is en streven ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen.

Neem vandaag nog contact op

Wilt u meer weten over hoe wij uw vloer kunnen transformeren? Neem direct contact op voor persoonlijk advies. Bel ons op 06-2698 6011 of klik hier voor een persoonlijke benadering. Laat ons uw vloer tot een meesterwerk maken!

Wenst u meer info over onze andere diensten en services, klik dan op één van onderstaande linken!

Vloer egaliseren | Vloer verwijderen | Vloer schuren en polijsten | Vloer Leggen