+31(0)85-2129 236 info@stavas-services.nl

Hoe u een vloer kiest voor uw kantoor en commerciële ruimte

Het kiezen van de juiste vloer voor uw kantoor- of commerciële ruimte is een belangrijke beslissing die de esthetiek, het comfort en de functionaliteit van uw omgeving kan beïnvloeden. Of u nu de voorkeur geeft aan gietvloeren vanwege hun duurzaamheid en veelzijdigheid, of PVC vloeren voor hun stijlvolle uitstraling en gemak in onderhoud, het is essentieel om een weloverwogen keuze te maken. In dit artikel verkennen we de voordelen en overwegingen van beide typen vloeren voor zakelijke toepassingen.

Belangrijke Punten

 • Gietvloeren zijn geschikt voor diverse branches, waaronder industrie, horeca, zorg, onderwijs en productie, en bieden een duurzame en veelzijdige oplossing.
 • PVC vloeren bieden een stijlvolle en veelzijdige optie voor kantoorruimtes, met voordelen zoals geluiddemping en duurzaamheid.
 • Het kiezen van de juiste vloer hangt af van factoren zoals de bedrijfssituatie, mate van belasting, wensen voor design en specifieke eigenschappen van de vloer.

Welke gietvloer kiest u voor uw bedrijf?

Welke gietvloer kiest u voor uw bedrijf?

Voor welke branches zijn jullie bedrijfsvloeren geschikt?

Onze bedrijfsvloeren zijn uitermate geschikt voor een breed scala aan branches. Van de industriële sector en het horecawezen tot aan de zorgsector, wij hebben voor elke branche een passende oplossing. De veelzijdigheid van onze vloeren maakt ze ideaal voor uiteenlopende toepassingen, van commerciële ruimten tot onderwijsinstellingen en productieruimtes.

Onze vloeren zijn niet alleen veelzijdig, maar ook duurzaam en eenvoudig in onderhoud.

Enkele voorbeelden van toepassingen zijn:

 • Bakkerijvloer
 • Horecavloer
 • Industrievloer
 • Kantoorvloer
 • Schoolvloer
 • Ziekenhuisvloer

Elke sector heeft zijn eigen specifieke eisen als het gaat om vloeren. Wij adviseren u graag over de beste keuze voor uw specifieke situatie, zodat u verzekerd bent van een vloer die niet alleen mooi, maar ook functioneel is.

Hoe kies ik de beste bedrijfsvloer?

Het kiezen van de beste bedrijfsvloer hangt af van verschillende factoren. Belangrijk is om eerst het eindgebruik van de vloer te bepalen. Denk hierbij aan de mate van belasting, esthetische wensen en specifieke eigenschappen die de vloer moet hebben.

 • Overweeg de duurzaamheid van de materialen.
 • Houd rekening met het onderhoudsgemak.
 • Denk na over de veiligheidseisen en comfort.

Door maatwerk te bieden, zorgen wij ervoor dat u een vloer kiest die perfect bij uw bedrijf past.

Elke bedrijfssituatie is uniek, en daarom is persoonlijk advies essentieel. Onze experts brengen uw specifieke situatie in kaart en adviseren u op basis daarvan. Zo krijgt u de zekerheid over wat de beste bedrijfsvloer voor uw bedrijf is.

Zijn bedrijfsvloeren zwaar te belasten?

Bedrijfsvloeren moeten vaak veel doorstaan. Of het nu gaat om zware machines, intensief loopverkeer of de dagelijkse slijtage door transportmiddelen, de keuze van uw vloer is cruciaal. De mechanische weerbaarheid van epoxyvloeren is extreem hoog, maar een polyurethaanproduct kan in veel gevallen al voldoende zijn om de belasting op te vangen.

Het is essentieel om een vloer te kiezen die niet alleen sterk is, maar ook past bij de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Daarnaast is het aanbrengen van een antislip coating een effectieve manier om de veiligheid op de werkvloer te verhogen. Dit is vooral belangrijk in omgevingen waar natte vloeren een risico kunnen vormen. Door rekening te houden met deze aspecten, zorgt u ervoor dat uw bedrijfsvloer niet alleen duurzaam, maar ook veilig is.

PVC vloeren voor kantoor: stijlvol en veelzijdig

PVC vloeren voor kantoor: stijlvol en veelzijdig

Wat zijn de voordelen van een PVC kantoorvloer?

PVC vloeren zijn een uitstekende keuze voor kantoorruimtes, dankzij hun unieke combinatie van stijl en functionaliteit. Een van de grootste voordelen is de onderhoudsvriendelijkheid, waardoor ze ideaal zijn voor drukke werkplekken.

 • Waterbestendig
 • Duurzaam
 • Geluiddempend
 • Sterk en veelzijdig

Deze eigenschappen maken PVC vloeren niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elke kantooromgeving. Het veelzijdige karakter van PVC vloeren betekent dat ze in een breed scala aan ontwerpen en patronen verkrijgbaar zijn, waardoor je de perfecte look voor jouw kantoor kunt creëren.

PVC vloeren zijn de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar een vloer die zowel mooi als praktisch is.

Bedrijfsvloeren: comfort, mate van belasting en veiligheid

Het kiezen van de juiste bedrijfsvloer is cruciaal voor zowel het comfort als de veiligheid binnen uw bedrijfsruimte. Comfort is niet alleen belangrijk voor het welzijn van uw medewerkers, maar draagt ook bij aan een productievere werkomgeving. Daarnaast is de mate van belasting die een vloer kan weerstaan essentieel, vooral in ruimtes waar zware machines of veel voetverkeer voorkomen.

Het is belangrijk om een vloer te kiezen die zowel comfortabel als veilig is, zonder in te leveren op stijl.

 1. Overweeg de dagelijkse activiteiten in uw ruimte.
 2. Bepaal de maximale belasting die de vloer moet kunnen weerstaan.
 3. Kies een vloer die gemakkelijk te onderhouden is.

Veiligheid is een topprioriteit, en het kiezen van een vloer met antislip eigenschappen kan het risico op ongevallen verminderen. Daarnaast bieden sommige vloeren de mogelijkheid om veiligheidszones en looproutes duidelijk aan te geven, wat essentieel is voor het handhaven van orde binnen uw bedrijf.

Op zoek naar een stijlvolle en veelzijdige vloeroplossing voor uw kantoor? Ontdek de prachtige PVC vloeren van Stavas Services. Ons uitgebreide assortiment biedt voor ieder wat wils, van de verfijnde textuur van visgraat tot de stoere look van beton. PVC vloeren zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook uiterst functioneel en onderhoudsvriendelijk, ideaal voor de drukke zakelijke omgeving. Bezoek onze website voor meer informatie en laat ons u helpen de perfecte vloer voor uw kantoor te vinden. Neem vandaag nog contact op!

Welke gietvloer kiest u voor uw bedrijf?

Voor welke branches zijn jullie bedrijfsvloeren geschikt?

Onze bedrijfsvloeren zijn onder meer geschikt voor de industriële branche, het horecawezen, de zorgsector, commerciële ruimten, onderwijsinstellingen en productieruimtes.

Hoe kies ik de beste bedrijfsvloer?

Bij het kiezen van de ideale bedrijfsvloer voorzien wij u van deskundig advies door uw situatie in kaart te brengen. Op basis van het type bedrijf en uw wensen geven we een professioneel advies.

Zijn bedrijfsvloeren zwaar te belasten?

Ja, onze bedrijfsvloeren zijn ontworpen om zwaar belast te worden, rekening houdend met het eindgebruik, de mate van belasting, en specifieke eigenschappen.